torsdag 18. november 2010

Mammahjerte og nytt produkt i nettbutikken.

Sitter her og nyter formiddagen og jobber med nettbutikk og blogg. Har en ekstra deilig følelse i dag, for i dag var det første gang lillegutt ikke gråt, da jeg leverte ham i barnehagen. Det var godt for et mammahjerte som har slitt i mange måneder nå. Det er egentlig ganske fint å kjenne på alle de nye følelsene som oppsto da jeg ble mamma. Livet har fått en ekstra dimensjon, på godt og vondt.

En hvit amaryllis bidrar til førjulsstemming.

Mug "Birds" fra Villeroy og Boch. Mørk sjokolade med nøtter fra Spania


Nye tøfler blir lagt inn på tøflus.no.  "Stjernetøffen" er kule tøfler, som passer både til gutt og jente.

2 kommentarer:

  1. Vet hvordan det føles! Selv om det ikke varte så lenge med Jesper da! Han fikk bare en dårlig start hvor han var syk hele tida, og for hver gang han var tilbake i barnehagen hadde han blitt litt mere skeptisk. Men selv om han gråt når vi dro, så stoppet han rett etter vi hadde gått, og da syntes jeg ikke det var så farlig! Det viser jo bare at han er knyttet til oss!
    Men nå løper han inn i barnehagen og kaster seg rundt halsen på de ansatte og vinker fraværende til oss:) Godt å se at han har blitt så glad i de voksne og at han kan finne trygghet i dem hvis han trenger det!
    Ses snart hos Liv Hilde! Tida flyr vettu!

    SvarSlett
  2. Uff, ja det er ikke greit å gå fra et gråtende barn. Så bra at Jesper trives i barnehagen nå. Det er så deilig å se at de blir trygge på andre voksne også. Da får man litt flere strenger å spille på. Ja, vi sees hos Liv Hilde. Det blir koselig. Sender deg en mail snart også. :)

    SvarSlett